RIM Shipped 10.6 Million Blackberrys Last Quarter

15 Sep 2011 | Financial , RIM , Smartphone | 1 comment


Share

rim logoResearch in Motion has released details regarding its second quarter financial results. Things are going as expected for the BlackBerry maker. In the last three months, RIM shipped 10.6 million BlackBerrys, down from 14 million units shipped in the previous quarter.

To make things even worse, RIM only managed to ship 200,000 PlayBook tablets last quarter, which is less than half of what they sold in the previous quarter. RIM saw a 15% drop in quarter to quarter revenue, from $4.9 to $4.2 billion and a 10% drop from last year.

RIM warned that they will continue to cut additional jobs in the third quarter of this year and they're estimating a revenue of $5.3 - $5.6 billion and BlackBerry shipments between 13.5 and 14.5 million.

"We successfully launched a range of BlackBerry 7 smartphones around the world during the latter part of the second quarter and we are seeing strong sell-through and customer interest for these new products. Overall unit shipments in the quarter were slightly below our forecast due to lower than expected demand for older models. We will continue to build on the success of the BlackBerry 7 launch to drive the business as we focus our development efforts on delivering the next generation, QNX-based mobile platform next year," said Jim Balsillie, Co-CEO of RIM.

~ 1 comment ~

by nikefree on Dec 3, 2012

Nike sjøluft gir Frankrike teamet fotball

Leverandøren av elleve nye nike free 2 søk med det nye tricolor jersey at Blues vil nike free 3 bruke under deres kamp på utsiden for å tiltrekke seg nye kunder.

No offense nike free til den tidligere Auxerre coach Guy Roux (*), har Nike besluttet å spille kortet av brudd med Frankrike teamet fotball. I kveld på Stade de France, Les nike free 3.0 Bleus som møter Kroatia i en vennskapskamp, vil for nike free 5.0 første gang sin nye jersey de utliseront under spillet sitt spilt: sjømann. De har ikke vært i stand til å innvie fredag da han flyttet til Luxembourg fordi jersey fargene på de to lagene slått sammen.